In verband met de nog niet bekende COVID-19/Corona maatregelen hebben we besloten om deze bijeenkomst sowieso online te houden. Hopelijk een volgende keer live bij een van de groepen in onze regio!
 
Wil je deze Regio/AdmiraliteitsRaad ook bijwonen? Stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. dan ontvang je een link van de voorzitter voor de bijeenkomst begint.
 
Zorg dat tenminste 1 iemand van jouw groep vertegenwoordigd is, om op de hoogte te blijven van wat er allemaal speelt in de regio! Bijvoorbeeld de status van trainingen, evenementen en hoe er bij de andere groepen omgegaan wordt met Corona regels, het uitvoeren van een zomerkamp etc. Dit werkt natuurlijk ook 2 kanten op, laat jij aan de regio weten hoe het met jouw groep gaat?
 
Wil je zelf ook een punt aandragen voor de agenda? Mail dan even naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De volledige agenda volgt zsm.
 
We proberen de meeting op maximaal een uur te houden (Max kwartier uitloop) en beginnen om 20:00u.
 
Jij komt toch ook?