Op zaterdag 9 en zondag 10 september 2017 organiseert de Admiraliteit 5 Rond Amstel en IJ de Roei- Zeil en Wrikwedstrijden, voor al het waterwerk uit onze regio. Zoals elk jaar wordt er op de zaterdag gezeild op de Nieuwe Meer, en op de zondag worden de roei- en wrikwedstrijden gehouden op een unieke locatie: de Bosbaan. Tientallen lelievletten strijden daar om prijzen in verschillende categoriën.

De inschrijving vindt dit jaar voor het eerst mogelijk via SOL, dus niet meer via de website van de Admiraliteit. Via de volgende link kun je rechtstreeks naar de verschillende inschrijfformulieren (eerst inloggen in SOL): https://sol.scouting.nl/?task=as_event&action=detailevent&evt_id=6941

Mogelijk ondervindt je problemen of heb je andere vragen over je inschrijving, stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en we proberen je er doorheen te loodsen.

De hoogst geëindigde(n) van iedere klasse van de zeilwedstrijden mag onze admiraliteit (mits lid van onze admiraliteit) ook nu weer vertegenwoordigen op de Landelijke Scouting Zeilwedstrijden te Harderhaven welke gehouden worden in het laatste weekend van september 2017. Kijk voor meer informatie hierover op http://lszw.scouting.nl.

Voor de reglementen en overige info verwijzen we je naar http://ra5.scouting.nl/activiteiten/