30e Paroba & Paroba XL wordt groot feest!logo

Van 20 t/m 22 april a.s. zijn er weer veel scouts te vinden in het Amsterdamse Bos!

Met 250 deelnemers en bijna 100 medewerkers is dit de drukst bezochtte editie sinds het ontstaan van de Paroba. Ruud Tuin, lid van het Organisatie Team, is al 30 jaar de voortrekker van dit fanastische evenement, dus extra feest!

De Paroba staat voor Patrouille-Ronde-Baks wedstrijden, oftewel de Regionale Scouting Wedstrijden (RSW) van onze regio. Hier moet je gewoon eens in je leven aan meegedaan hebben.

Kan dat niet meer meedoen als scout? Dan kun je sinds een paar jaar meedoen als explorer aan de XL editie, tijdens hetzelfde weekend. Vorige jaren was het nog een apart subkamp tijdens de Paroba, dit jaar is er een heus Team XL dat focust op uitdaging en lol voor deze leeftijdsgroep.

Mocht je ook daar te oud voor zijn, dan kun je altijd nog helpen als medewerker. Vele handen maken immers licht werk, en er is voor iedereen wel een team te vinden waar je bij past.

De inschrijvingen zijn inmiddels gesloten, maar je kunt altijd contact opnemen met het Organisatie Team voor meer informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.