Scoutshop

LJU-titleheader

scshop05

Welkom bij de ScoutShop van Regio Amsterdam-Amstelland!

Welcome at the Scoutshop Amsterdam homepage. If you are a Scout visiting Amsterdam, you might like to visit the Amsterdam Scout Shop. Apart from the standard collection, they have a some Amsterdam badges. The staff is also pleased to give you any information you ask about Scouting in the region of Amsterdam. The ScoutShop is South of the centre, on the 'Kruislaan' near the Eden skating ring. (Tram number 9 runs along there.) Through the gate of the Scouts centre and follow the signs. Mind the limited opening times (below).

Kind regards,

ScoutShop Amsterdam

Onze ScoutShop heeft het complete assortiment kleding ("scoutfit")  en uitrusting die je als Scout nodig hebt.

Maar er is meer....

Je  kunt er ook materialen als zaklampen, slaapzakken, rugzakken, messen, drinkflessen, boeken, (pionier)touw, tentbenodigdheden  en allerlei andere handige gadgets kopen.  scshop07

Kortom: het is een echte outdoorwinkel.
Het complete assortiment kun je bekijken op de landelijke website.

Het ervaren team geeft je graag advies over aanschaf en verantwoord gebruik van het materiaal.
Je hoeft geen lid te zijn van Scouting om hier te mogen kopen. Maar ben je wel lid, neem dan vooral je Scoutcard mee, want er zijn regelmatig aantrekkelijke aanbiedingen. Kijk voor aanbiedingen in de Scouting ledenbladen.

Kom eens langs!

Bijzonderheden:

Op afspraak is een hele speltak welkom

Pinnen mogelijk.

Heb je een grote bestelling?

Bel of mail even om teleurstelling te verkomen

Adres:

Kruislaan 230a, Amsterdam.

telefoon: 020 6939877

De winkel ligt  vlak naast de Jaap Edenhal (de schaatsbaan). Ga het hek door en volg het paadje rechtsaf tot het eind. Het terrein is goed bereikbaar met tram 9. Ruime parkeergelegenheid naast de Edenhal.

Postadres: ScoutShop Amsterdam - Amstelland
1090 GJ Amsterdam
telefoon: 020 6939877

Bankrekening  IBAN: NL06INGB0008376250  t.n.v. Scoutshop Amsterdam

scoutshop

Openingstijden/Opening hours:

• maandag (Monday) 19.00 - 21.00 uur
  • woensdag (Wednesday) 12.30 - 15.30 uur

In de ScoutShop kan gepind worden.

During hollidayseason the Shop is opened on request only.

U kunt een afspraak maken via / Request can be made by phone

Phone 06 - 50 600 384.

NIEUW:

POCKETBOEKJE SCOUTS

------------------------------------

Pocketboek Scouts

In het Pocketboekje zijn de elementen van de nieuwe spelvisie voor de scouts opgenomen. De uitleg van alle Scoutingtechnieken van de scouts basis- en verdiepingsfase komen aan bod. Daardoor is het Pocketboekje ook een uitstekend hulpmiddel om de technieken nog eens door te nemen, of om bepaalde technieken  na te lezen.

In het Pocketboekje zit een aftekenlijst voor de nieuwe insignes en een standaard bagagelijst ontbreekt natuurlijk niet.

In het 96 pagina's tellende boekje komen de volgende onderwerpen aan bod:  de installatie bij de speltak scouts, het ploegensysteem, de rollen PL en APL in de ploeg, tent opzetten en afbreken, kamperen knopen en pionieren, morse en semafoor seinen,  mes, zaag en bijl, tochtechnieken, stoken en eerste hulp.

Het boekje is te koop in de Scoutshop Amsterdam en kost slechts € 6,00

De ScoutShop kan best nieuwe medewerkers gebruiken. Heb je tijd en lijkt het je leuk om te doen, neem dan met ons contact op.

scshop10

scshop09