Nieuws uit de Regio

Hier kun je nieuws uit de Regio Amsterda-Amstelland vinden. Mis je nieuws, of heb je zelf een nieuwtje? Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

NTC bijeenkomst waterwerk

Op dinsdagavond 20 februari organiseren wij een NTC overleg met de groepen. Zoals afgesproken in de laatste admiraliteitsvergadering, wordt de NTC uitgebreid met de contactpersonen en instructeurs van de groepen. Wij verzoeken dan ook alle groepen minimaal 1 vertegenwoordiger af te vaardigen naar deze avond en alle instructeurs niveau 2 en 3.

Voor de avond kun je je aanmelden via SOL: https://sol.scouting.nl/as/form/19609/participant/new

Het overleg zal plaatsvinden in het Scoutcentrum in Amstelveen op Princesselaan 6 en begint om 20.00 uur.

Met vriendelijke groet,

NTC5

Schrijf je nu in: Teamleiderstraining 2018

teamleiderstrainingAls teamleider van je speltak, heb je wat extra competenties nodig. In de cursus van 3 avonden krijg je enige handvatten om je team aan te sturen. Aangezien deze training erg gewild is, vragen wij niet meer dan 1 persoon per speltak zich in te schrijven. We hebben een wachtlijst aangemaakt, mocht de training vol zijn maar voldoende animo, dan gaan we een 2e training organiseren.

Data van deze training: donderdag 8, 15 en 22 februari 2018 van 19:30 - 22:00 uur

Schrijf je in via SOL: https://sol.scouting.nl/as/form/17436/participant/new

Praktijkbegeleiders Café

PBCafé

Woensdag 24 januari is het eerste regionale Praktijkbegeleiders Café (PBC)!

Praktijkbegeleiders, praktijkcoaches, een hapje en een drankje.

Gezellig samenzijn, ideeën uitwisselen en plannen maken.

Deelname is gratis. Ben je erbij, praktijkbegeleider?

Woensdag 24 januari, 19.30 uur

Houthakkerskamp 2017

Een misschien niet heel erg bekende activiteit in onze regio, is het Houthakkerskamp. Dit is een weekend houthakken voor scouts van 13 tot en met 16 jaar. Dit jaar is al weer de 61e editie!

Het houthakkerskamp valt dit jaar op 8, 9 e n 10 december, en wordt sinds jaar en dag gehouden bij Scoutinggroep Hedera te Amstelveen.

Er is 2 weken geleden een mail verstuurd aan alle scoutinggroepen in de regio, met informatie over inschrijven. De organisatie heeft haar uiterste best gedaan om alle relevante speltakken te bereiken, toch kan het gebeuren dat je de mailing hebt gemist. Stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., dan sturen ze je de informatie alsnog toe, en wordt je op de mailinglijst gezet voor volgend jaar.

Lees meer: Houthakkerskamp 2017

Regionale Zwemwedstrijden & Afterparty 7 oktober

Op zaterdag 7 oktober kunnen alle leden van onze regio weer lekker spetteren in zwembad de Meerkamp.

Kijk op de site http://scouttewater.nl/ voor meer informatie en om je in te schrijven. De inschrijving moet zijn voltooid vóór vrijdagavond 22 september 2017 om 19.00 uur.

Dit kan enkel nog maar via de website, voor vragen en of problemen, neem even contact met ons op!

Telefoon (Roeland Mentink): 06-16945803

Na de zwemwedstrijden is er voor iedereen van 16 jaar en ouder de traditionele afterparty, verzorgd door Scouting Radboudgroep te Amstelveen. Kijk op facebook voor meer info. Er is elk jaar een thema: Dit jaar gaan we op een cruise naar de warme tropen!! Dus trek je matrozen, schippers of vakantie outfit aan en feest met ons mee!!